Lumiejére teamleden

Jurgen Hirdes

De regelneef

Vaart al jaren zijn eigen koers als directeur van het reclamebureau MAL reclame. Weet als geen ander de juiste verbindingen te maken. Begeleidt al meer dan 25 jaar jongeren. Ziet wel steeds meer jonge talenten kopje onder gaan door alle hectiek, stress en andere oorzaken. Met zijn groot maatschappelijk hart weet hij bijna iedereen weer aan boord te krijgen.

Mme Pommery

Mme du Pommery

Chef knuffel

De zwarte labrador die heel duidelijk voelt wie er aandacht nodig heeft (vooral zijzelf) zorgt met haar aanwezigheid voor een veilige en warme omgeving.

Wil graag en regelmatig wandelingen maken en vooral de knuffels mogen nooit overgeslagen worden. Soms komt zijn vriend Deutz ook meehelpen.

Nadia Gonegaï

Nadia Gonegaï

Chef knip & plak

Creativiteit zit bij de kunstenares in iedere vezel. Het gaat niet altijd om het einddoel maar vooral de reis er naar toe. Kan niet bestaat niet… dan doen we het toch gewoon anders. Ieder mens is anders en iedere opdracht vraagt ook een eigen unieke benadering. Haar motto: Samen meerwaarde creëren.

Lumiejére Team Manouk Streur

Manouk Streur

Creative Assistant

Studeert momenteel aan de kunstacademie in ’s-Hertogenbosch en heeft hiervoor de opleiding ‘Ruimtelijke vormgeving’ afgerond aan Sint Lucas. Ze is geïnteresseerd om kunst met zorg te verbinden en wil op die manier wat betekenen voor mensen die dat nodig hebben. Manouk is flexibel, leergierig en behulpzaam. Inmiddels werkt ze al sinds 2017 met Nadia en Jurgen.

Lumiejére Team Maurits Soer

Maurits Soer

Creative Assistant